Vordingborgvej 456, Rode, 4690 Haslev

PENDLERVENLIG HESTEEJENDOM OG PLADS TIL BILER

HESTEEJENDOM PÅ VELINDRETTET, HYGGELIG GRUND VED DALBY

Mellem Dalby og Rønnede, idéelt placeret mellem vidtstrakte marker og skov ligger denne super fine hesteejendom på Vordingborgvej 456. Ejendommen er både nem og overskuelig, her får I rig mulighed for at udfolde flere pladskrævende hobbyer, så der er noget for alle.
Her er alt, hvad man kunne ønske sig af stemning og atmosfære, hvilket man mærker fra man triller ind på matriklen. Haven er nem og overskuelig med bede og gamle frugttræer. Når I ankommer, drejer I ind på en gårdsplads, hvor gule facader på både stuehus og ejendommens øvrige bygninger præsenterer sig i et fint samlet udtryk. Matriklen er fin omgrænset af læbeplantning, så I virkelig kan nyde de grønne rammer. Hertil har man adgang via både mindre eller større, aflåselige porte.


PLADS TIL HESTE, HUNDE, MASKINER OG ANDRE STØRRE HOBBYER


Faciliteterne til hestene, gør-det-selv-hænderne og til jer selv, udspiller sig foruden haven med gamle træer og terrassen på en i alt 26.609 stor grund uden spildplads. Al jorden er fint hegnet ind til folde, og der er god belægning rundt om ejendommen, der begrænser mudder, og for nogle år siden blev et nyt minirensanlæg installeret.

ER DRØMMEN RIDEHUS? SÅ SKAL DU FÅ DET....

Et helt stort plus er ridehuset med regnvandstank med nyere pumpe til opsamling til vanding med sprinkleranlæg. Ridehuset måler 20*45. En del af ridehuset er indrettet med en godt sadelrum samt fire bokse til store heste, med mulighed for opbevaring af halm/hø over boksene. Hertil venter jer to sammenhængende maskinhuse med stærkstrøm på i alt 217 m2, hvilket gør dem oplagt til maskiner, bilsamleren, hjemmehåndværkeren eller mulighed for etablering af flere bokse - mulighederne er altså mange, så om I kunne tænke jer ovenstående eller mulighed for at træne hunde eller noget helt syvende, ja, så er det her, I skal slå til. I den anden stald som I finder på ejendommen, har sælger selv opdrættet Shetlandsponyer. Her er der fin plads til to sportsponyer, samt fem mindre ponyer, Så vi tør godt sige, at I utvivlsomt vil få rigtig stor glæde af denne del af ejendommen også - Det kunne også være at drømmen om får eller andet dyrehold skulle udleves.


GOD PLADS TIL FAMILIELIVET

I kommer heller ikke selv til at gå ned på plads. Bag de gule facader og de rødrammede sprossevinduer, venter der nemlig 176 boligkvadratmeter, opvarmet med pillefyr. Hjemmet udfolder sig både rummeligt og lysfyldt, med udkig til egne folde. I kommer til at følge med i årstidernes skiften, ligesom I meget
vel kommer til at have terrassedøren åben hele sommeren igennem, så udelivet altid vinker jer hen mod solen og ud i den skønne, friske luft. Når i lander i entréen og tager skoene af, kan I straks mærke gulvvarmen under fødderne. Det får I også på badeværelset, som findes på højre hånd. Ligeud og til venstre udfolder fællesskabet og familielivet sig med både et dejligt køkken-alrum og en stor stue, der strækker sig videre ud på den vestvendte terrasse. Køkkenet står i hvide flader med fyldningslåger, og her kommer samtalerne til at flyde frit over gryderne til spisebordet, hvor en blomst fra haven eller drivhuset lige kan sætte prikken over i'et, og samtidig kan I hente
friske krydderurter direkte ind fra egne urtebede. Stueplan afsluttes med det første værelse, som har egen ind/udgang ud til gårdspladsen.
Ovenpå venter jer tre værelser yderligere, det ene med loft mod kip og fritlagte bjælker, samt husets andet badeværelse, som alt sammen tilgås via en repos med et fint lysindfald fra syd.


PENDLERVENLIG EJENDOM

Kunne dette blive jeres rette element? Så bliver der ikke meget mere end én km til Dalby, der byder på alt fra skole, institution, hal og SuperBrugsen. Beliggenheden er i det hele taget super pendlervenlig med hurtig adgang til E47. Landevejen kan få jer til Køges hyggelig torv efter 20 minutters kørsel, der er otte-ti km til Haslev og Faxe, og kigger I mod København, kan I nå dertil på blot 40 minutter - I kan tilmed tage toget fra Tureby og læse et kapitel af en god bog på vejen eller starte arbejdsdagen.

En fantastisk pendlervenlig beliggenhed smukt placeret i naturen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.