Hillerødvej 15, 3300 Frederiksværk

FLOT EJENDOM FULD AF HISTORIE OG CHARME - DRØMMER I OM GÅRDBUTIK ELLER LIDT DYREHOLD? HER GÅR DRØMMENE I OPFYLDELSE

Klik her for at se 3D gennemgang i fuldskærm


Det bliver kærlighed ved første blik, når I allerførste gang ankommer til Løvdalhus, hvor skovens grønne træer indrammer den præsentable ejendom. Midt i den smukke natur får I øje på et fuldendt svendestykke med byggeåret 1917, og her er tale om en klassisk murermestervilla, der straks charmerer jer med sin rødstensfacade, de småsprossede vinduer og det halvvalmede tegltag, der alt sammen kendetegner denne skønne boligtype. Gennem årene har Løvdalhus oplevet lidt af hvert, og ejendommen har en lang historie som alt fra embedsbolig til skovfogedens base og opholdssted for kongens følgere, når der var jagtsæson på Arresødal. Det er altså ikke et hvilket som helst hjem, der kommer til at danne rammen om jeres nye tilværelse, men det er et hjem fyldt med sjæl, charme og små fortællinger.

Murermestervillaen står ikke alene, for den holdes ved selskab af de to fine udbygninger, som eksempelvis tæller en tidligere staldbygning på 159 kvadratmeter, og den er i dag indrettet med blandt andet et badeværelse og et isoleret rum med tekøkken, så det er op til jer at beslutte om den skal fungere som jeres nye hjemmekontor, teenagerens private oase eller en afdeling til familiens aupair. Dertil kommer en staldbygning på 81 kvadratmeter, og her kan I give plads til drømmen om enten en webbutik, et galleri, et paradis for mekanikeren eller en hyggelig gårdbutik, den selvstændig entreprenør eller håndværker der kræver plads og nem adgang til hovedvejen. Der er de perfekte betingelser for at udleve ethvert erhvervseventyr, men forestiller I jer derimod en tilværelse blandt dyr? Her er plads til, hunde, får og høns mv. Så nu kan denne drøm også blive til virkelighed. Med 6.287 kvadratmeter grund og mere end 500 kvadratmeter under tag sætter kun fantasien grænser for fremtiden her på Hillerødvej 15 - og endnu en idé kunne være udlejning af den ene udbygning.

REN IDYL BÅDE INDE OG UDE

Murermestervillaens smukke ydre lover jer en bolig fyldt med charme, og I bliver absolut ikke skuffede, når I træder indenfor, for her forenes de moderne istandsættelser med originale detaljer. Huset er løbende opdateret med sans for detaljen og stor respekt for den oprindelige stil, og de forskellige forbedringer har forvandlet boligen til et hjem med smarte, energivenlige og tidssvarende løsninger. Der er eksempelvis indsat nye vinduer og døre, der er etableret vasketøjsskakt, og der er indlagt jordvarme, så I får et lavt varmeforbrug på under 13.000 kr. årligt - som et ekstra plus er I selvforsynende med brænde og frugt fra haven.

Boligens 199 kvadratmeter sørger for rigelig plads til den sammenbragte børnefamilie, og de to etager byder på den ene dejlige oplevelse efter den anden. Med to flotte badeværelser og intet mindre end seks gode værelser lader planløsningen intet tilbage at ønske, og det hele fuldendes af det store leverum, hvor køkken-alrum og stue ligger i åben forbindelse, så her kan tilværelsen for alvor folde sig ud med hverdagsstunder og store familiefester. I kan også indtage den fantastiske have, hvor den lækre terrasse kan sætte kulissen for en fødselsdagsfejring omkring et langbord, og her kan menuen stå på hjemmedyrkede lækkerier, for højbedene og drivhuset forsyner jer med alt fra det grønne univers. Med en have som denne vil I straks glemme alt om bilferier og sydlandske himmelstrøg, for i det danske sommervejr kan I ikke drømme om et smukkere sted at tilbringe de solrige dage. De store græsplæner, de gamle træer og de indbydende terrasser giver jer tilsammen et uderum, som er de færreste forundt. Her kan I læne jer tilbage og nyde skovens dybe, stille ro, for der er langt til de nærmeste naboer, som blandt andet tæller Arresødal. Jeres grund ligger i en helt unik landzone, hvor I næppe kommer tættere på byen, og der er derfor gåafstand til skole, SFO, idrætsfaciliteter, indkøb samt naturlegepladser, men I kan samtidig tage turen til mere smuk natur ved Arresø. Kombinationen af by og natur er altså helt særligt, og selvom I har skov til alle sider, så bor I også lige ved Hillerødvej, der forbinder jer med bylivet på ingen tid.

Kort fortalt, Løvdalhus bliver jeres næste og mest fantastiske boligeventyr - mulighedernes land!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.