Kildevej 3A, 3200 Helsinge

FIRLÆNGET IDYL MED PLADS TIL DYREHOLD, ERHVERV OG JAGT PÅ EGEN JORD

Det er kærlighed ved første blik, når I træder gennem vognporten og ud på gårdspladsen, hvor I straks charmeres af toppede brosten, stråtag og klassiske bondehusvinduer. Således møder I Damgaarden: en firlænget gård, hvor charmen er bevaret, mens idyllen lever i bedste velgående, og bag det charmerende ydre vil I senere opleve en opdateret og tidssvarende bolig, så I får det bedste af to verdener.

Med fire længer, 966 m2 lade og 15,2 hektar jord får I her en ejendom med rigelig plads og et væld af muligheder. Her kan I udleve drømmene om alt fra dyrehold til frugtplantage, selvstændigt erhverv og jagt på egen jord, ligesom der er rig mulighed for at tjene på udlejning. I kan vælge at opretholde nuværende lejeindtægter årligt på ca. 144.000 kr. ex. moms + lejlighed på 68.400kr. Her er der stadig plads til at leje mere ud eller selv udnytte at der er plads til at drive erhverv hjemmefra. I den ene længe er der i dag indrettet en lejlighed, som er udlejet. Nuværende lejer kan forlænges, hvis I ønsker det, og det er nogle søde naboer, som I aldrig hører noget til, for de har indgang og stue modsat gårdspladsen.

Denne ejendom rummer altså et stort udlejningspotentiale, men den giver også plads til flere generationer eller til de selvstændige med showroom, webshop, kontor eller butik. I får desuden en stald med fire bokse, så I kan spare penge på rideskolen og i stedet bo side om side med dyrene. De to af boksene er indrettet med en væg, der kan skubbes til side, så der er plads til andre dyr eller foleboks. Stalden er udstyret med Fremtidens staldinventar, og der er ydermere vandkopper, vandhane og isoleret sadelrum med gulvvarme, så også de kolde vintre er behagelige.

I forlængelse af stalden blev der i 2008 etableret et stort erhvervslokale, og alt er udført efter bygningsreglerne. Her er indrettet med henholdsvis lyse trægulve og klinker samt zoneinddelt gulvvarme i hele bygningen, så der er forberedt til en eventuel lejlighed. Det nye badeværelse og køkken står stort set ubrugt, og rummene prydes af smagfuldt design, der passer fint ind i de charmerende rammer - de gamle buede lofter er bevarede, og alt er tappet som i gamle dage.

EN BOLIG, DER ER FULGT MED TIDEN

Hvor I udendørs møder stråtag og toppede brosten, vil I indendøre blive mødt af moderne, tidssvarende løsninger, for boligen er løbende sat i stand. Størstedelen af huset er efterisoleret, og der er bl.a. indlagt gulvvarme i gangen, hvor det hele fuldendes af mørke klinker og spots der lyser henover gulvene. Der er desuden indkøbt spots og klinker til at fortsætte gangen ned i samme bredde afhængig af, hvordan I ønsker at indrette jer. Køkken-alrummet kan ligeledes prale af gulvvarme, som toppes af lange, brede douglas-planker, og selve køkkenet er af mærket Schmidt. De hvide fyldningslåger passer perfekt til den landlige stil, og som prikken over i'et kommer de mørke granitbordplader, der er tilpasset vindueskarmene. Der er derudover lagt nye parketgulve på to af værelserne, og samme gulv er indkøbt til det sidste værelse.

En fantastisk rundtur indendøre sluttes af med manér, når I tager turen ind i stuen, som imponerer med fritliggende hanebånd og loft til kip. Her får I det skønneste opholdsrum, hvor lyset strømmer ind gennem de sprossede vinduer, mens pejsen, som er ombygget til brændeovn, bidrager til den gode stemning. I mærker tydeligt, hvordan husets sjæl og charme er bevaret i forbindelse med diverse renoveringsprojekter, og et eksempel ses i form af døre og vinduer, som er udskiftet med respekt for den originale stil. Skulle I derudover have brug for mere plads, har I et helt uudnyttet loftrum. Det kan desuden nævnes, at ejendommen har installeret jordvarme.

Og der er mere endnu, for haven står klar med mindst lige så mange skønne oplevelser! I bor med natur til alle sider, så med i købet hører en fantastisk udsigt over det rige dyreliv, jeres helt egen sø og alt det grønne. Haven er indrettet med de dejligste terrasser, og både på altanen og på den overdækkede terrasse inviteres der på solnedgange ud over markerne. I bliver ét med naturen, og I har også direkte stisystem til de ca. 100 kilometer ridestier i Gribskov, ligesom Højbjerg Hegn lægger op til en tur på hesteryg.

MIDT I NATUREN OG TÆT PÅ BYEN

Jeres nye adresse placerer jer mellem marker, skov og flot natur, men I befinder jer samtidig helt tæt på bylivet og de daglige gøremål, så I får hele pakken. Pøleå løber ikke langt fra hoveddøren, og langs åen løber cykelstien, som tager jer gennem skoven til Hillerød eller under Kildevej til Helsinge. Børnene kan trygt cykle til skole i Helsinge på 15-20 minutter, og syv minutter bag rattet tager jer til byens mange indkøbsmuligheder, gymnasiet og HF. Der er kun få minutter længere til Hillerød, som står til rådighed med endnu flere uddannelsesinstitutioner samt alt fra Frederiksborg Slot til Slotsarkaderne - Hillerød er en levende by i udvikling. Skal der derudover pendles, har I kun 40 minutter til Hovedbanegården, mens 35 minutter i bil tager jer til lufthavnen.

Tilbage er der kun at sige: Book en fremvisning allerede i dag, for Kildevej 3A skal opleves med egne øjne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.