Hanebjergvej 3, 3400 Hillerød

Fænomenal luksusvilla med 3.2 hektar jord, hjemmebiograf, egen sportshal og indendørs swimmingpool

Følg med indenfor i et hjem, som emmer af livsførelse på første klasse. Hvor fordybelse og velvære går hånd i hånd med moderne arkitektoniske detaljer og en fantastisk udsigt over det åbne landskab. Hvor både pool og sportshal indbyder til aktive stunder, og hvor du nu kan flytte ind, hvis du ønsker en hverdag rig på hjerterum med kun få kilometer til Hillerøds hyggelige handelsstræder.

Denne enestående villa råder over mere end 750 etagekvadratmeter samlet under samme tag. Her er ikke en finger at sætte på indretningen, som blandt andet byder på en spændende leg med niveauer og en fantastisk udnyttelse af de naturlige lyskilder. Det ses især i hjemmets flotte køkkenalrum, hvor køkken, spiseafdeling og stue fordeler sig på tre forskellige planer, hvilket skaber en uforlignelig følelse af lethed. Fra den nærmest svævende spiseafdeling får du tillige en skøn udsigt over naturen, som også kan nydes fra stuen.

Foruden køkkenalrum råder boligen over fire skønne værelser, et bryggers og to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med spabad. Det giver godt med plads til familien, som sætter pris på fredfyldte rammer og fordybelse, men ejendommen indbyder også til et aktivt liv i balance. På den anden side af den store hall finder du nemlig både sportshal og swimmingpool. Her er det oplagt at starte dagen med en dukkert i det dejlige poolområde, hvor saunaen ligeledes venter på at forkæle. Men du kan også udfordre familien i badminton i den store sportshal som ligeledes har givet sælger plads til at holde fester for 80-100 personer af gangen. Du kan også invitere vennerne over til filmmaraton og popcorn i den flotte hjemmebiograf. Til huset hører desuden et stort værksted samt dobbeltdørs garage.

Villaen venter i naturskønne omgivelser kun fem kilometer fra Hillerød. Her får du hele 3.2 hektar jord, og det giver dig en unik mulighed for forme dine omgivelser efter eget ønske. Du kan blandt andet skabe en nærmest parklignende have, lade børnene holde dyr eller bare nyde den unikke ro, som følelsen af åbne vidder tilbyder. Naturarealer til trods har du dog stadig kort vej til skole, indkøb og ikke storbystemning, da Rådhuspladsen venter kun en halv times kørsel fra hoveddøren.

På Hanebjergvej 3 er der med andre ord ingen begrænsninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.