Nørrevej 44B, 3070 Snekkersten

En havudsigt langt ud over det sædvanlige

FLYT TIL ENESTÅENDE UDSIGT, HISTORIE OG MURERMESTERCHARME MED EGEN HAVE

Det er en kæmpestor fornøjelse at udbyde et så særligt hjem, som Nørrevej 44B ganske enkelt må siges at være. Her er tale om et hjem med historie, et hjem med fænomenal udsigt over Øresund og et hjem med arkitektonisk murermestersnilde.

Et bogstaveligt pragtstykke af en murermestervilla


Hvad vi mener med murermestersnilde, er, at det i tidernes morgen, nærmere i 1904, var en murermester, der byggede huset til sig selv. Det blev lavet som en demo på det, man kunne inden for de forskellige murestile, og derfor får I alt fra otte- og firkantede tårne, pudsevæg og alt i alt et hus, der virkelig er noget for sig. I kan gå på opdagelse både i det inde- og udefra, eller også bliver I for optagede af selskabet og samtalerne ude på terrassen, i haven, under solen. Herude er der gode forudsætninger for at sænke pulsen og nyde udsigten: Her er nemlig flere små miljøer, der placerer jer enten på træterrassen eller med fødderne på det bløde græs, ligesom I får balkon og og terrasse til huset. Haven er opdelt, så I og jeres nabo har hver jeres indgang, og det er således en udsøgt luksuslejlighed med egen haven, som I er ved at se jer varme på her.

Flyt til et hjem fuld af sjæl og enestående historie


Nørrevej 44B blev erhvervet af sælger og deres vennepar for 45 år siden. Senere blev de i alt 398 kvadratmeter opdelt i to idéelle anparter, hvilket efterlader jer med en 'lejlighed' på 188 smukke kvadratmeter fordelt på en første- og en andensal. Her skal I prøve at vænne jer til den mest vidunderlige udsigt over Øresund. Udsigten er faktisk så god, at tyskerne under krigen havde overtaget huset med øje for, at de fra stuen kunne observere hvilke skibe, der sejlede forbi. Ved godt vejr kan I skimte Øresundsbroen, men ellers er der udsigt til Hven og op mod Helsingborg. Kort og godt er Nørrevej 44B altså den ultimative havudsigt, hvis I søger et hjem med blåt til øjet.


Med så mange kvadratmeter er det ingen overraskelse, at I får god plads at leve på, hvilket gør boligen til en god kandidat både til familien, såvel som til parret, der ønsker et hjem af kaliber og plads til overnættende gæster - har I brug for et ekstra værelse, er det tilmed fint muligt at inddele det store værelse øverst oppe. Ud over den drømmende gode udsigt får I også et hjem, der er fuld af lys. I skal indrette jer i smukke, hvide arealer med stuk foroven under den gode loftshøjde og gennemgående fine fyldningsdøre, gode, store værelser, hvor andensalen viser bygningsværket frem med fritlagte bjælker, stuer en suite og et flot køkken - det er ikke mange år siden, at det blev indsat. Sådan går det klassiske, originale og det nye flot hånd i hånd: Se for eksempel den svenske kakkelovn fra 1907 - eller stop blot op et øjeblik med kaffen i hånden, eller arbejd tilmed hjemmefra til en udsigt over Øresund.


I flytter til en lille stikvej til Nørrevej i Snekkersten nær så godt som alt. Vandet er naturligvis altid tæt på med blot fem-syv minutter til morgendukkerten, men også Meulenborgskoven er et kort smut væk. Børnene kan gå eller cykle i skole og institution på få minutter, og med Borupcentret med Netto og Føtex bliver hverdagens praktikaliteter så let som en leg. Og som toppen af kransekagen er der ikke mere end 600 meter til Snekkersten Station, hvorfra I får den beskedne rejsetid på tre minutter til Helsingørs historiske bymidte og en direkte linje på 44 minutter til København H.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.