Jespervej 252, 3400 Hillerød

Smuk ejendom med stråtag, landlig idyl og mulighed for dyrehold i Hillerød

Der er ikke en finger at sætte på hverken bolig eller beliggenhed, for I har lige nu muligheden for at overtage denne enestående ejendom på grænsen til naturskønne Gribskov og kun få min. Fra Hillerød centrum. I kan mærke roen sænke sig, så snart I kommer kørende gennem det nordsjællandske landskab, og hvis I drømmer om landlig idyl, så vil I straks forelske jer i Jespervej 252.

Naturen er i højsædet på jeres 9.653 kvadratmeter store grund, som folder sig ud med grønne bakker og store, flotte trækroner. Midt mellem træerne toner huset frem med sin hvidpudsede facade, sine sprossede bondehusvinduer og sit charmerende stråtag. Huset kan dateres helt tilbage til 1850, men i dag er det stort set kun charmen, der er bevaret, for boligen er gennemgribende renoveret senest i 2009 - og stråtaget kom til i 2013. Som et resultat af de mange moderne opdateringer og jordvarmeanlæg kan huset også prale af energimærke A2010.

Før I bevæger jer indenfor, kan I tage et kig på udbygningen, som rummer både et værksted og tre bokse, hvilket giver jer mulighed for at holde enten får eller islandske heste. Hvis I vælger at udleve drømmen om hestehold, vil I også sætte stor pris på den nærtliggende rideskole, som står til rådighed med både ridebaner og ridehus. Men der er også rig mulighed for at nyde lange rideture og man når nemt Gribskov, for når hesten er hentet ud boksen, kan I hurtigt ride direkte ind i skoven og tage på lange ture til hesteryg gennem det frodige landskab.

Det er svært at løsrive sig fra de udendørs omgivelser, men I bliver på ingen måde skuffede, når I vender blikket mod boligen. Indendøre venter jer 163 kvadratmeter fordelt på halvandet plan, og overalt bærer huset tydeligt præg af istandsættelsen, som har udmøntet sig i et lækkert og fuldstændig tidssvarende hjem. Stueplanet består af et pænt bryggers, to stilrene badeværelser og et dejligt køkken-alrum, hvorfra et par trin leder op til stuen. Her prydes rummet af fritliggende bjælker, som tilfører en god portion charme, mens den skønne pejseindsats står for at sprede varme. Stuemiljøet fuldendes af en skønt værelse/kontor med brede vinduespartier, som skaber en flydende overgang til haven, så her kan I læne jer tilbage og følge med i årstidernes skiften.

Og udsigt er også et nøgleord på førstesalen, hvor de buede kvistvinduer giver jer en smagsprøve på havens grønne udsigt - her er det nemt at falde i staver over den lange horisont. Etagen rummer tre værelser det ene stort og de to andre lidt mere intime med meget skrå vægge, hvoraf det ene er gennemgangsværelse, og overalt sørger de lyse gulvplanker og de hvide vægge for en dejlig rumfornemmelse. Som prikken over i’et har det ene værelse direkte udgang til jeres store, sydvendte altan. Når I ikke indtager altanen med en lækker sommermiddag, kan I også rykke ned i haven og samle familien omkring bålpladsen, og snart vil der sprede sig en duft af snobrød i hele haven. I kan også høste hjemmedyrkede lækkerier fra køkkenhaven og invitere vennerne over til lange, lyse aftener på terrassen - det er med andre ord umuligt ikke at drømme, når I ser den fantastiske have.

Her på Jespervej bor I ikke blot med landlig idyl, men også med gode naboer. Samtidig kombineres de smukke omgivelser med kort vej til alt, hvad I har brug for i hverdagen. I bor nemlig med gåafstand til både daginstitution og skole, hvilket er et kæmpe plus for børnefamilien, og I har også kun få minutters cykeltur til nærmeste indkøbsmulighed. Med adresse i udkanten af Hillerød har I også kort vej ind til centrum, og her finder I både et stemningsfuldt byliv og stationen, hvor toget forbinder jer med København og omegn.

Kort fortalt, der er tale om den slags ejendom, som I ikke kan få ud af hovedet igen, så book straks en fremvisning, så I kan opleve den i virkeligheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.