Udlejrevej 12, 3650 Ølstykke

Smøg ærmerne op, og bliv belønnet med skønne hestefaciliteter, fredet natur og kort afstand til København

Det hører sig til sjældenhederne at finde et til salg-skilt foran Udlejrevej 12 ved Ølstykke. For med sit vanedannende miks mellem landlivets følelse af albuerum og få kilometer til byens tilbud er det intet under, at denne idylliske ejendom har været i samme families eje gennem flere generationer.
Nu er det blevet tid til at åbne op for nye minder på Søvang. De kan blandt andet foregå i et 175 etagekvadratmeter stort hovedhus, hvor sælger allerede har været i gang med at renovere de lyse og velindrettede rum. Dele af hjemmet mangler dog stadig en tidsmæssig opdatering, men har du hænderne godt skruet på, indeholder boligen alle elementer, der skal til for at skabe et fantastisk hjem for både store og små. I får blandt andet masser af muligheder for hyggestunder i de tre store stuer, og med fire værelser samt et stort køkken med spiseplads er det let at sætte sit personlige præg på hjemmet. Samtidig venter her en smuk udsigt over fredede, omkransende naturarealer takket være grundens høje beliggenhed.
Ejendommen passer perfekt til hesteglade købere. Du får blandt andet adgang til en udestald med plads til 6 heste samt en indendørsstald, som kan rumme op til 8 heste. Her kan de firbenede følge med i livet på landet gennem staldens vinduer, og du får ligeledes godt med plads til at strigle og sadle op. Ejendommen råder desuden over indhegnede folde, ridebane og et mindre ridehus, samt et maskinhus til traktorer og et værksted, hvor hobbyaktiviteterne kan få frit spil. Her er med andre ord masser af udfoldelsesmuligheder for dig, der drømmer om at kombinere familieliv, fritid og muligvis erhverv.
Naturarealer til trods bor du ikke langt fra byens liv. Tværtimod befinder du dig i udkanten af den børnevenlige by Ølstykke, hvor der venter alt fra skole og fritidsinteresser til legepladser og indkøb. Få kilometer fra Ølstykke finder du ligeledes Lønager Strandpark, hundeskov og andre grønne områder, så der er masser af gode gåture i sigte. Trænger du til en dosis storbystemning, har du desuden kun en halv times kørsel til København, alt imens bussen mod Frederikssund og Stenløse kører få skridt fra hoveddøren.
Drømmer du om friheden ved at bo på landet? Men vil du samtidig gerne befinde dig tæt på storbyens livlige stræder? Så venter dit kommende hjem med andre ord lige her.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.