Køberrådgivning fri for ekstraudgifter

Vi afstemmer altid samtlige forventninger med vores kunder ved sagens opstart, hvilket vi bekræfter i en berigtigelsesaftale.
I kan altid forvente en hurtig ekspedition og til den aftalte pris.

Freck Bolig tilbyder køberrådgivning

Vi ved, hvor svært det kan være for en boligkøber at holde alle bolde i luften sideløbende med, at dagligdagen skal fungere. Derfor tilbyder vi at være jeres køberrådgiver, som sørger for overblik og gode beslutninger hele vejen i jeres købsproces.
Vi yder en totalrådgivning af ejendomshandlen til helt faste priser. Vi tilbyder derfor en fast pris uden ekstra gebyrer eller lignende, og uanset sagens omfang i forhold til forhandling af sagen mv., ligesom vi uden ekstraopkrævning besvarer diverse spørgsmål, som ikke direkte er relateret til selve sagen.
Freck Bolig ønsker alene at varetage jeres interesse, hvorfor vi i forbindelse med en berigtigelse af en ejendomshandel opkræver et mindre salær, hvis handlen bliver annulleret – uanset sagens tidligere omfang.
Vi får hermed ikke en økonomisk interesse i, at handlen skal gennemføres. Men varetager alene jeres interesse.
Ligeledes skal der altid betales tinglysningsgebyr og -afgift efter gældende regler.
Dette opkræves af Freck Bolig, når vi sender skødet til tinglysning.

Lad os være din køberrådgiver

Vi kan hjælpe jer med at gennemgå papirerne, udarbejde og tinglyse skødet samt udfærdige refusionsopgørelse, hvis I har købt bolig gennem anden mægler.

At købe bolig er en stor beslutning. Derfor kan vi hjælpe med alle aspekter og spørgsmål. Udfyld formularen, og vi kontakter dig/jer, så vi kan få en snak om jeres kommende bolighandel.

Ved udfyldelse af formularen, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om køberrådgivning.