Velkommen til Freck Bolig

For mange mennesker er køb og salg af bolig en vigtig begivenhed, der kræver store overvejelser og betænkningstid. Derfor står vi klar til at føre dig sikkert fra start til slut.
Med 17 års erfaring som ejendomsmægler, heraf 7 år som butikschef i en af de store kædeforretninger, valgte Louise Freck Kolby at starte op som selvstændig, 100 % uafhængig ejendomsmægler med Freck Bolig i april 2014.
Boligkøbere og -sælgere hos Freck Bolig får noget ekstra
Da vi ikke er en del af en kæde, har vi mulighed for at gøre tingene lidt anderledes. Vi skal ikke udarbejde kreditvurderinger eller henvise til banker og forsikringsselskaber, men kan fokusere 100% på din bolig.
Din bolig fortjener særbehandling
Hver enkel bolig har brug for sin helt egen præsentation og markedsføringsstrategi. Forskellige boliger skal markedsføres forskelligt, og sælger skal ikke påføres unødvendige omkostninger – dette er en del af konceptet hos Freck Bolig. Alle boliger præsenteres naturligvis på de største danske boligsider, men udover dette er der forskellige løsninger til hver enkelt bolig.
Eventuel klargøring af boligen, for at få det bedste salg, er også en mulighed hos Freck Bolig. En buket blomster kan nogle gange gøre underværker - også i et boligsalg. En rengøring, lidt maling, en græsslåning eller måske bare lidt krydderurter i køkkenet, er nogle af de muligheder vi ser og tilbyder hjælp til.  Vi har de professionelle øjne til at se hvad der skal til for at få boligen solgt og vi kommer gerne med forslag hertil.
Vi anvender en professionel fotograf og tekstforfatter, så din bolig får den optimale præsentation.
Freck Bolig har det der skal til, for et effektivt og succesfuldt salgsforløb
Hos os er der ikke langt fra beslutning til handling, så uanset om du skal sælge villa, rækkehus, lejlighed, sommerhus eller en landejendom, står vi klar til at hjælpe dig.
Vi følger dig igennem din bolighandel fra A til Z og vi slipper dig ikke, før nøglerne er overdraget til køber og alt er på plads.
Vi har en særlig spidskompetence indenfor salg af landejendomme, hvor vi med stor ekspertise navigerer i lovgivningen og dermed både kan rådgive ved køb og salg.
Du kan se mere om Freck Bolig her: Louise Freck fortæller
Vores største mål er, at du vil anbefale os til andre.
Freck Bolig har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global, Specialty, filial af HDI Global Specialty, SE (CVR nummer 41268638), Langebrogade 3F, 1411København K, tlf.nr. 33369595, email: claim-dk@hdi-specialty.com eller www.hdi.global/dk. Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til:
Klagenævnet for Ejendomsformidling
Islands Brygge 43, 2300 København S

Medarbejdere

Louise Freck Kolby

Ejendomsmægler Indehaver af Freck Bolig

Lene Bruun

Sagskoordinator

Gabriel Lykke

Trainee

Sia Freck Kolby

SoMe Engagement Manager

Victor Ødegaard Thomsen

Ejendomsmægler MDE

Josefine

Piccoline/Barista